18/1/2012 [Άρθρα]
Η συμμετοχή της Ν.Δ. στον εθνικό διάλογο μετά την πρόσκληση που απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι επιθυμεί να συμβάλλει εποικοδομητικά στην αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.
 
26/8/2011 [Άρθρα]
Η εφαρμογή από 1.9.2011 της επαχθούς φορολόγησης -με 23%- στο χώρο της εστίασης, φανερώνει ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να παραμένει προσκολλημένη στην αναποτελεσματική και εξοντωτική πολιτική του μνημονίου. Μια πολιτική υπερφορολόγησης, που εδώ και 22 μήνες, «τιμωρεί» την κοινωνία και την ελληνική οικονομία, βαθαίνοντας την ύφεση, περιορίζοντας δραματικά τα δημόσια έσοδα, συρρικνώνοντας τη φορολογική βάση και συνθλίβοντας τα μικρά και μεσαία εισοδήματα.
 
14/7/2011 [Άρθρα]
Οι επίδοξοι μάγοι και οι αυτοαναγορευόμενοι «σωτήρες», μεταχειρίστηκαν με το χειρότερο τρόπο την εθνική μας οικονομία και μάλιστα στην πολύ δύσκολη στιγμή για την πατρίδα. Από τις απόλυτα κατηγορηματικές δηλώσεις του «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», μας οδήγησαν στο Μνημόνιο χρησιμοποιώντας το εκβιαστικό δίλλημα περί «σωτηρίας» ή «χρεοκοπίας». Κάτω από το ίδιο εκβιαστικό δίλλημα, ήρθε και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ενώ λίγες μόλις μέρες από την ψήφιση του φτάσαμε στη «χρεοκοπία», έστω και «επιλεκτική».
 

Πρώτη Προηγούμενη

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βουλευτής Κυκλάδων
Powered By
Approved & Licences