16/5/2022 [Δηλώσεις]
Με αφορμή την πρόοδο του αιτήματος για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Πίσω Λιβάδι Πάρος – Χώρα Νάξου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
6/4/2022 [Δηλώσεις]
Γ. Βρούτσης: «Η κυβέρνηση προχωρά στην περαιτέρω ενίσχυση των κτηνοτρόφων της Χώρας και των Κυκλάδων με 45 εκατ. ευρώ για αγορά ζωοτροφών»
 
10/3/2022 [Δηλώσεις]
Σήμερα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτριος Λιανός είχαν προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Γεωργαντά, σχετικά με το φλέγον ζήτημα της καταβολής κρατικής ενίσχυσης Covid-19 σε καλλιέργειες φθινοπωρινής πατάτας Νάξου περιόδου 2020.
 
3/3/2022 [Δηλώσεις]
Σήμερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Στυλιανού Πέτσα, της Δημάρχου Φολεγάνδρου κας Ευθαλίας Παπαδοπούλου, του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση και υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου, σχετικά με το μείζον ζήτημα της Ύδρευσης και Αποχέτευσης στη Χώρα της Φολεγάνδρου.
 
23/2/2022 [Δηλώσεις]
Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης συναντήθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, για το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Πίσω Λιβάδι (Πάρος) – Χώρα Νάξου για την εξυπηρέτηση των Νεφροπαθών Πάρου - Αντιπάρου. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Βρούτσης δήλωσε:
 

Πρώτη Προηγούμενη 10 11 12 13 14 15 16 17  Επόμενη Τελευταία

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Βουλευτής Κυκλάδων
Powered By
Approved & Licences